Obtenez 1000 visiteurs rapidement !
Obtenez 1000 visiteurs rapidement !
Outils webmasters Compteur Chat Forum Sondage Découverte Référeur


M'inscrire M'inscrire Me connecter Me connecter Mot de passe oublié Mot de passe oublié Retour au forum Retour au forum



  Pages: 1
Poster un nouveau message Répondre au message
Auteur Message
   Trier par date croissante
gagak
Posté le:
12/9/2007 08:38
Sujet du message:
Traduction ou au moins l'idée
Répondre            
 
Bonjour à tous.

C'est un peu long mais j'aurais aimé savoir l'information qu'il y a à cette page:
http://www.onlinesport.ro/stiri/sporturi/handbal/23811/echipa-de-handbal-dinamo-baumit-s-a-mutat-provizoriu-la-buzau.htm

Potrivit oficialilor clubului, stramutarea echipei de handbal, realizata printr-un protocol cu Consiliul Judetean Buzau si Directia de Tineret a Judetului, a fost necesara deoarece sala Floreasca urmeaza sa fie renovata sau demolata. Un alt argument, in opinia conducerii clubului de handbal Dinamo, este acela ca in ultima vreme, echipa nu mai era sustinuta la jocurile de pe teren propriu decat de maximum 200 de suporteri.

"Echipa se numeste de astazi doar Dinamo Baumit si poate fi considerata reprezentanta judetului Buzau. Vom infiinta aici si o echipa de juniori, care sa devina pepiniera pentru echipa mare. Ne-am gandit sa aducem echipa la Buzau de mai multi ani, de cand observam tribunele pline la meciurile din cupele europene. Acum, multumita Consiliului Judetean Buzau si Directiei de Tineret, cu care am incheiat un protocol, putem spera ca, in meciurile de acasa, echipa Dinamo Baumit sa joace cu tribunele pline", a declarat, marti, presedintele clubului Dinamo, chestorul Marcel Popescu.

Handbalistii de la Dinamo Baumit vor sustine toate meciurile de acasa in sala sporturilor Romeo Iamandi din Buzau. Suporterii din Bucuresti vor avea la dispozitie doua autocare, cu care se pot deplasa la Buzau, cu cateva ore inaintea partidelor. Potrivit conducerii clubului, Dinamo Baumit va ramane la Buzau pe durata a cel putin unei editii de campionat.


Merci d'avance à l'âme charitable Smile


 

Poster un nouveau message Répondre au message
  Pages: 1

M'inscrire M'inscrire Me connecter Me connecter Mot de passe oublié Mot de passe oublié Retour au forum Retour au forum




Le site de Bogdan pour vous aider en Roumanie
http://www.jevousaide.wildwalk.ro/